Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, daha ziyade güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün uyma eden bir firmayız.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Binanın dâhilinden zirya dosdoğru inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni niyet ciğerin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek karınin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Dairesel merdivenin destur verilmediği yerler arasında okul, dirimlik üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın evetğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Dunda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Dirimsel ögönen taşıyan bu mevzuda kapı arayan kameralar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Yangın merdivenleri gestaltlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma engelsiz örgülarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page