2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu doğrultuda büyüklük de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları düzgün olarak örgülmalıdır. Bapnın intizamlı çalışmasını yağdırmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak talep olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın kapısı montajı temelli hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık mimarilmaması gereken bir konulemdir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe normal şekilde planlanır. Ardından itfaiye icazetını alarak imalat maslahatlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha sağlıklı bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı selen alabilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tamamlanmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Bundan yangın kapısı dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de cesim binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page